Menu

Het laatste nieuws vind je hier.

Programma

De reünie staat vooral in het teken van ontmoeting, herinneringen ophalen en contacten intensiveren onder het genot van een drankje en een hapje. 

In het gebouw worden verschillende ‘gangen’ gekoppeld aan de verschillende ‘decennia’ van examenjaren, zodat je sneller in contact komt met leerlingen van ‘jouw lichting’.

Het programma: 

14.00 uur:           Ontvangst oud- en huidige medewerkers
15.00 uur:           Ontvangst oud-leerlingen
15.30-20.30 uur:  Open Podium in de aula  (na inschrijving vooraf)
18.00-20.00 uur:  Buffet
21.00 uur:            Einde reünie

  • Er worden munten verkocht tijdens de reünie, zodat je onder het genot van een hapje en een drankje kunt bijkletsen met je oud-klasgenoten.
  • Tijdens de reünie zal een professionele fotograaf aanwezig zijn voor het vastleggen van de leuke momenten. Deze foto´s zijn aansluitend via de site te bestellen en worden je dan thuisgestuurd.
  • In de aula komt een ‘open podium’, waarvoor oud-leerlingen zich aan kunnen melden als zij iets ‘ten gehore’ willen brengen; een lied, een gedicht, een korte sketch, een gesproken column of wat dan ook. Het podium kan vooraf gereserveerd worden (voor 5 of 10 minuten) bij docente Engels Dorien de Jonge (djonge@pantarijn.nl ) tussen 15.30 en 20.30  op zaterdag 9 april.
  • Op diverse plaatsen zullen foto’s uit de geschiedenis van het Wagenings Lyceum en Pantarijn te zien zijn, veelal op monitors en schermen.